UNELMALLINEN TUNIKA KAAVAPAKETTI, PAPERIARKKINA
UNELMALLINEN TUNIKA KAAVAPAKETTI, PAPERIARKKINA UNELMALLINEN TUNIKA KAAVAPAKETTI, PAPERIARKKINA UNELMALLINEN TUNIKA KAAVAPAKETTI, PAPERIARKKINA UNELMALLINEN TUNIKA KAAVAPAKETTI, PAPERIARKKINA UNELMALLINEN TUNIKA KAAVAPAKETTI, PAPERIARKKINA UNELMALLINEN TUNIKA KAAVAPAKETTI, PAPERIARKKINA UNELMALLINEN TUNIKA KAAVAPAKETTI, PAPERIARKKINA UNELMALLINEN TUNIKA KAAVAPAKETTI, PAPERIARKKINA UNELMALLINEN TUNIKA KAAVAPAKETTI, PAPERIARKKINA UNELMALLINEN TUNIKA KAAVAPAKETTI, PAPERIARKKINA

UNELMALLINEN TUNIKA KAAVAPAKETTI, PAPERIARKKINA

17,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa

Kaikki kaavat on tarkoitettu joustavalle materiaalille kuten trikoo tai joustocollege.


Paketissa on kolme erilaista kaavaa Amanda, Josefiina ja Eila, joista kaikista voit ommella mukana tulevien ohjeiden puitteissa kolme erilaista variaatiota, pitkähihaisen hupputunikan sekä lyhythihaisen ja 3/4 osa hihaisen tunikan. Kaavat sopivat niin aloittelijoille kuin kauemmin ompelua harrastaneille.


Amanda tunika on hyvin vartalonmyötäinen ja helmasta resorilla hieman pussittavaksi kiristetty ja sivusaumoissa on taskut. Josefiina tunika on yläosasta hyvin vartalonmyötäinen ja helmasta leveämpi, kuminauhalla pussimaiseksi kiristetty. Rinnan alla on leikkaus ja etuhelmassa todella suuret taskut. Eila tunika on yläosasta hyvin vartalonmyötäinen ja helmasta leveämpi, kuminauhalla pussimaiseksi kiristetty ja sivusaumoissa on taskut.


Kaavat on koossa 32-56. Ennen ompelua tarkista koko vertaamalla omia mittojasi kaavojen kokotaulukkoon. Suosittelen lisäksi vertaamaan kaavasta valmiin vaatteen mittoja, johonkin itsellesi sopivaan joustavaan vaatteeseen. Lopputulos on äkkiä liian ahdas etenkin, jos on valinnut taulukosta omia mittojaan pienemmän koon. Tunikat on kaavoitettu todella vartalonmyötäisiksi eli jos haluaa omastaan yhtään väljemmän kannattaa tehdä suuremmalla koolla. Myös napakammasta materiaalista tehtynä on syytä valita suurempaa kokoa sillä kaavat on tarkoitettu hyvin joustavalle kankaalle. Kaavat kun on sarjottu sen mukaisesti, että kaikki käyttäjät olisi mittataulukon mukaisia. Jollei näin ole vaatii kaavat tietenkin hieman muokkausta.


Kaavoihin tarvittava kankaan menekki on kiinni monesta asiasta. Esimerkiksi 160 cm leveää kangasta, jonka voi leikata kuvion mukaisesti vain yhteen suuntaan tarvitsee koosta riippuen:

Lyhyt hihaiseen Eila tunikaan 1,3 - 2 m, 3/4 osa hihaiseen 1,5 - 2 m ja huppariin 1,8 - 2,4 m.

Lyhyt hihaiseen Josefiina tunikaan 1,4 - 2 m, 3/4 osa hihaiseen 1,5 - 2 m ja huppariin 2,2 - 2,8 m.

Lyhyt hihaiseen Amanda tunikaan 0,8 - 1,2 m, 3/4 osa hihaiseen 1 - 1,40 m ja huppariiin 1,6 - 2,1 m


Lisäksi kaikkien mallien huppareihin tarvitsee hihoihin 25 cm resoria, kaksi sirkkarengasta, nyöriä 90 - 100 cm tai mieleisesi määrä huppuun, kaksi nyörinpäätä ja palan tukikangasta. Kaikkiin Amanda tunikoihin tarvitsee myös helmaan resoria, vaatteen koosta ja putkella olevan resorin leveydestä riippuen 25 - 45 cm. Eilan ja Josefiinan helmaan tarvitset 2 cm leveää kuminauhaa 90 - 140 cm tai mieleisesi määrä helman kiristämiseksi.


Lisää tietoa kaavoista Unelmallisen blogista ja osoitteesta www.unelmallinen.fi


Ostettuasi kaavapaketin toimitetaan se sinulle antamaasi osoitteeseen yhtenä paperiarkkina. Kaava on tarkoitettu yksityiseen käyttöön ja sen jakaminen tai kopiominen on kielletty.

Jos haluat ommella kaavoilla myyntiin, voit ostaa kaavoihin myyntilisenssin täältä.

Arvostelut 0 arvostelua