UNELMALLINEN MEKKO KAAVAPAKETTI, PAPERIARKKINA
UNELMALLINEN MEKKO KAAVAPAKETTI, PAPERIARKKINA UNELMALLINEN MEKKO KAAVAPAKETTI, PAPERIARKKINA UNELMALLINEN MEKKO KAAVAPAKETTI, PAPERIARKKINA UNELMALLINEN MEKKO KAAVAPAKETTI, PAPERIARKKINA UNELMALLINEN MEKKO KAAVAPAKETTI, PAPERIARKKINA UNELMALLINEN MEKKO KAAVAPAKETTI, PAPERIARKKINA UNELMALLINEN MEKKO KAAVAPAKETTI, PAPERIARKKINA UNELMALLINEN MEKKO KAAVAPAKETTI, PAPERIARKKINA UNELMALLINEN MEKKO KAAVAPAKETTI, PAPERIARKKINA UNELMALLINEN MEKKO KAAVAPAKETTI, PAPERIARKKINA

UNELMALLINEN MEKKO KAAVAPAKETTI, PAPERIARKKINA

17,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa

Kaikki kaavat on tarkoitettu joustavalle materiaalille kuten trikoo tai joustocollege.


Paketissa on kolme erilaista kaavaa Anita, Anne ja Helena, joista kaikista voit ommella mukana tulevien ohjeiden puitteissa kolme erilaista variaatiota, pitkähihaisen korkealla kauluksella sekä lyhythihaisen ja 3/4 osa hihaisen mekon avonaisella pääntiellä. Kaavat sopivat niin aloittelijoille kuin kauemmin ompelua harrastaneille.


Kaikkien mekkojen sivusaumassa on taskut ja yläosasta vyötärölle asti ne ovat hyvin vartalonmyötäiset. Anita mekko on helman muodolta kulmikas ja se kannattaa tehdä ennemmin vähän ohuemmasta kankaasta, jolloin helma laskeutuu kauniisti. Anne mekossa on vyötäröllä sauma ja helma on poimutettu kuminauhalla pussimaiseksi. Helena mekko sopii mainiosti käytettäväksi myös ilman kuminauhaa sillä helma itsessään on kauniin pyöristetyn muotoinen.


Kaavat on koossa 32-56. Ennen ompelua tarkista koko vertaamalla omia mittojasi kaavojen kokotaulukkoon. Suosittelen lisäksi vertaamaan kaavasta valmiin vaatteen mittoja, johonkin itsellesi sopivaan joustavaan vaatteeseen. Lopputulos on äkkiä liian ahdas etenkin, jos on valinnut taulukosta omia mittojaan pienemmän koon. Mekot on kaavoitettu yläosasta todella vartalonmyötäisiksi eli jos haluaa omastaan yhtään väljemmän kannattaa tehdä suuremmalla koolla. Myös napakammasta materiaalista tehtynä on syytä valita suurempaa kokoa sillä kaavat on tarkoitettu hyvin joustavalle kankaalle. Kaavat on sarjottu sen mukaisesti, että kaikki käyttäjät olisi mittataulukon mukaisia. Jollei näin ole vaatii kaavat tietenkin hieman muokkausta omien mittojen mukaiseksi.


Lisää tietoa kaavoista Unelmallisen blogista ja osoitteesta: www.unelmallinen.fi.


Ostettuasi kaavapaketin toimitetaan se sinulle antamaasi osoitteeseen yhtenä paperiarkkina. Kaava on tarkoitettu yksityiseen käyttöön ja sen jakaminen tai kopiominen on kielletty.

Jos haluat ommella kaavoilla myyntiin, voit ostaa myyntilisenssin täältä.

Arvostelut 0 arvostelua