SAAREN TAIKA DEODORANTTI CABO VERDE - ALUMIINITON, SOODATON, VEGAANINEN, LUOMU (60%)
SAAREN TAIKA DEODORANTTI CABO VERDE - ALUMIINITON, SOODATON, VEGAANINEN, LUOMU (60%) SAAREN TAIKA DEODORANTTI CABO VERDE - ALUMIINITON, SOODATON, VEGAANINEN, LUOMU (60%)

SAAREN TAIKA DEODORANTTI CABO VERDE - ALUMIINITON, SOODATON, VEGAANINEN, LUOMU (60%)

15,95 €
Sisältää alv. 24.00 %

Voidedeodorantti Cabo Verde. Tuoksuu miedosti piparmintulle.

Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus Loppu

Sisältää kosteuttavina ja hoitavina ainesosina sheavoita ja kaakaovoita, kosteutta imevää tärkkelystä, tuoksuja neutraloivaa laventelin- ja teepuun eteeristä öljyä. Tuoksuna piparmintun eteerinen öljy. Alumiiniton, soodaton. Tuoksun voimakkuus 2/5

INCI: Butyrospermum parkii butter, Solanum tuberosum starch, Theobroma cacao seed butter, Mentha Piperita Oil, Melaleuca alternifolia leaf oil, Lavandula angustifolia oil, *d-Limonene (*esiintyy luonnollisesti eteerisessä öljyssä)
AINESOSAT: Sheavoi, Tärkkelys, Kaakaovoi, Piparmintun-, Teepuun- ja Laventelin eteeristä öljyä.
100% luonnollinen. 60% luomu. 100% vegaaninen.


SAAREN TAIKA™ VOIDEDEODORANTIT OVAT ALUMIINITTOMIA JA SOODATTOMIA.

Ne on kehitetty herkkäihoisille jokapäiväiseen käyttöön.

Niissä käytetyt ainesosat tukevat ihon terveyttä, neutraloivat ihon bakteereja (jotka aiheuttavat hienhajua), sekä kosteuttavat ihoa.
Soodattomina ne ovat erittäin hyvin siedettyjä.

Deodorantit on pakattu elintarvikekelpoisiin kierrätettäviin alumiinirasioihin joista ei irtoa mitään deodorantteihin. Alumiinirasia suojaa myös päivänvalolta ja pidentää deodorantin säilyvyyttä.

SAAREN TAIKA VOIDEDEODORANTIT ON VALMISTETTU KÄSIN SUOMESSA 100% LUONNOLLISISTA AINESOSISTA, NE OVAT VEGAANISIA JA ELÄINKOKEETTOMIA.

Arvostelut 0 arvostelua