SAAREN TAIKA DEODORANTTI ANDALUSIA - ALUMIINITON, SOODATON, VEGAANINEN, LUOMU (60%)
SAAREN TAIKA DEODORANTTI ANDALUSIA - ALUMIINITON, SOODATON, VEGAANINEN, LUOMU (60%) SAAREN TAIKA DEODORANTTI ANDALUSIA - ALUMIINITON, SOODATON, VEGAANINEN, LUOMU (60%)

SAAREN TAIKA DEODORANTTI ANDALUSIA - ALUMIINITON, SOODATON, VEGAANINEN, LUOMU (60%)

15,95 €
Sisältää alv. 24.00 %

VOIDEDEODORANTTI ANDALUSIA. Tuoksuu miedosti appelsiinille.

Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus Loppu

Sisältää kosteuttavina ja hoitavina ainesosina sheavoita ja kaakaovoita, kosteutta imevää tärkkelystä, tuoksuja neutraloivaa laventelin- ja teepuun eteeristä öljyä. Tuoksuna appelsiinin eteerinen öljy. Tuoksun voimakkuus 2/5


INCI: Butyrospermum parkii butter, Solanum tuberosum starch, Theobroma cacao seed butter, Citrus aurantium dulcis peel oil, Melaleuca alternifolia leaf oil, Lavandula angustifolia oil, *d-Limonene (*esiintyy luonnollisesti eteerisessä öljyssä)
AINESOSAT: Sheavoi, Tärkkelys, Kaakaovoi, Appelsiinin-, Teepuun- ja Laventelin eteeristä öljyä.
100% luonnollinen. 60% luomu. 100% vegaaninen


SAAREN TAIKA™ VOIDEDEODORANTIT OVAT ALUMIINITTOMIA JA OSA SOODATTOMIA.

Ne on kehitetty herkkäihoisille jokapäiväiseen käyttöön.

Niissä käytetyt ainesosat tukevat ihon terveyttä, neutraloivat ihon bakteereja (jotka aiheuttavat hienhajua), sekä kosteuttavat ihoa.
Soodattomina ne ovat erittäin hyvin siedettyjä.

Deodorantit on pakattu elintarvikekelpoisiin kierrätettäviin alumiinirasioihin joista ei irtoa mitään deodorantteihin. Alumiinirasia suojaa myös päivänvalolta ja pidentää deodorantin säilyvyyttä.

SAAREN TAIKA VOIDEDEODORANTIT ON VALMISTETTU KÄSIN SUOMESSA 100% LUONNOLLISISTA AINESOSISTA, NE OVAT VEGAANISIA JA ELÄINKOKEETTOMIA.

Arvostelut 0 arvostelua